3.06.2015 г., 23:14 ч.

Супер рими 

  Поезия » Пародии
785 0 1

Не ми отива тук да парадирам,
но от магазини аз разбирам.
Ето, вчера в Лидъл взех си два банана,
на промоция голяма,
макар и да изглежда смешно,
не ме разбирайте погрешно!
Аз на парите си не ще робувам, 
но с Карфур не ще рискувам.

Сън, любов, лъжа
Всичко има си цена…

© Свилен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъкмо щях да ти пиша да не се пробваш със стихотворения, и видях, че е пародия
Предложения
: ??:??