9.10.2006 г., 15:47 ч.

SuperStar 

  Поезия
676 0 10
Пак изгря на небосклона
(не това не е шега)
страстно-пищна примадона -
новата ни попзвезда.
На краката свети Гучи,
а бельото й искри,
или казано научно
има цели три звезди.
С двете скрила е зърната
на огромните гърди.
Третата между бедрата
много смислено блести.
Примата танцува страстно
кат' ханъма във харем,
за мъжете е опасно
да я гледат всеки ден.
А във песента и звучна
няма фалш дори за миг.
Плейбек нов, не се закучва
и работи много шик.
Сред възторг и мъжки стон
всеки гледа като луд.
И мечтае с тоз балкон
да направи секс-етюд.
Утре ще превземе "топа",
сътворила звезден мит,
а узнае ли Европа
песента ще стане хит!

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??