1.10.2007 г., 8:24 ч.

суша 

  Поезия
570 0 11

да можеше

за малко
дори само за миг
да напоиш
пресъхналите ми
очи

маковете
наведоха поглед
съблякоха се
и заваля

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??