Ти всяка сутрин ми
поднасяш стих прекрасен
и караш ме да се усмихвам.
Представяш си как кафето
ми поднасяш във леглото
и галиш ме със устни...
Ти искаш аз да съм до теб
и всеки ден ми го повтаряш,
поднасяш ми красивите слова
на цветния екран без капка свян.
А как да ти повярвам -
веднъж видяхме се с теб.
Не искам да те нараня,
но сърцето ми е другаде.
© Симеонова Симеонова Всички права запазени