Jul 20, 2008, 12:44 PM

Сутрин... 

  Poetry » Other
529 0 2

Ти всяка сутрин ми

поднасяш стих прекрасен

и караш ме да се усмихвам.

 

Представяш си как кафето

ми поднасяш във леглото

и галиш ме със устни...

 

Ти искаш аз да съм до теб

и всеки ден ми го повтаряш,

поднасяш ми красивите слова

на цветния екран без капка свян.

 

А как да ти повярвам -

веднъж видяхме се с теб.

Не искам да те нараня,

но сърцето ми е другаде.

 

 

© Симеонова Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??