23.05.2010 г., 11:42 ч.

Сутрин 

  Поезия
451 0 3

Банално:
Стискам очи и се чудя
искам ли да се пробудя?
Дали да допусна до мен
нежно промъкващият се ден.
Или да остана скрита, завита,
от съня уютно обвита...

Истината:
Денят разцъфтява, опива,
слънцето ме залива.
Светлината пристига със звуци.
А аз, свила юмруци,
истината откривам,
че пак... сама ще заспивам.

© Алиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??