18.04.2007 г., 8:08 ч.

Сутрин.Целувам. 

  Поезия
614 0 3
     Сутрин. Целувам.
 
 Сутрин. Целувам.
 Очи със омая налети.
 Устни, от сласт отмалели.
 Сърце, от щастие малко замряло.
 Душа, от чувства засияла.
 
 Сутрин. Целувам.
 Очи, тихо насълзени.
 Устни, тихо зашептели.
 Ръце, нежно обгърнати.
 Чувства в любов превърнати.
 
 Сутрин. Целувам.
 Илюзия, докоснала нощта.
 Нощ, заспала в звезда.
 Звезда, засияла сутринта.
 
 18.04.2007  07:39

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??