27.09.2009 г., 16:14 ч.

Свалка 

  Поезия » Любовна
596 0 8

Нощта облече еротичното бельо,

зад облаци луната полускри се -

загатна розово зърно

под черната презрамка на момиче.

Градът запали пъстрите очи

на своите реклами...

Бъди добра и облечи

прозрачна нощница, а не пижама.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??