Sep 27, 2009, 4:14 PM

Свалка 

  Poetry » Love
597 0 8

Нощта облече еротичното бельо,

зад облаци луната полускри се -

загатна розово зърно

под черната презрамка на момиче.

Градът запали пъстрите очи

на своите реклами...

Бъди добра и облечи

прозрачна нощница, а не пижама.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??