31.03.2013 г., 11:49 ч.

Свежа Зима 

  Поезия » Пейзажна
498 0 1

 Най-обичам  y дома до камина да седя,

 да гледам огъня как бумти, бумти,

 a димът в облаците да лети.

 

Навън сняг валии, валии и тихо шепне:

 палтото наметни.

 В горска планина

 сняг на парцали посипа и

 в зимната игра блесна детската шега.

 

 На масата седим и се смеем,

 а виното го леем и песни  

 пеем до зори, до пладнини.

© Марио палатов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??