17.05.2007 г., 10:28 ч.

Свежо утро! 

  Поезия
1414 0 11
Щастливо утро -
светло, топло, свежо.
Денят е тук,
толкова прекрасен, изпълнен с нежност...

Птичките деня развеселяват -
с песен хубава, омайна.
Лятото е тук,
Слънцето припича, сгрява сърцата.

Душата ми влюбена, лети.
С усмивка искрена, широка,
на прозореца сега стоя
и с любов преизпълнена, посрещам деня!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??