27.08.2014 г., 21:45 ч.

Свенливост 

  Поезия
375 0 0

Стига само да ти кимна

лекичко и отдалеко,

и ще дойдеш ти при мене,

и ще бъдеш мой навеки.

Няма да го сторя!

 

От върха на миговете

падналата дума бърза,

пресушава океани и земи

далечни свързва.

Няма думата да кажа!

 

 

 

За да ме познаеш лесно

между ветровете мощни,

загасявам мойте мисли

и обличам дрехи нощни.

 

Докато не ме откриеш

слънцето все тъй ще свети

и на времето с хода,

все ще плуват световете.

Не успееш ли- просто   ще угасна!!!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??