11.05.2018 г., 1:05 ч.  

Свещ 

  Поезия
586 2 0

Свещ между нас

Колко прилича на любовта ни

Която ще ни изгори

И само малко пепел след нас ще остави

 

Свещ между нас

С пламък ярък

Напомнящ на утринни лъчи

Които се отразяват в капки

На тих майски дъждец

 

Свещта между нас угасва

Но в мрака пак се виждаме

Виждаме, усещаме, дишаме

В любов не се заричаме

Защото всъщност няма нищо между нас

© Proletina Palova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??