5.12.2009 г., 22:19 ч.

Свещен брак 

  Поезия
444 0 1

 

Свещен брак

 

Небето днес е изтъкано

от облаци и слънце.

 

Земята днес му е невеста.

С платно от златни нишки я покрива,

Тя в своята утроба вмества

материята жива.

 

Брак свещен.

Брак благословен.

Децата

на Небето

и Земята

сме ти и аз,

дърветата,

животните,

цветята.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??