31.03.2009 г., 16:35 ч.

Светата Троица 

  Поезия » Друга
890 0 2

Три момичета от клас,

Светата троица зоват се.

Рядко стъпват те във час,

а оценките във дневника личат си.

 

Лъжат, мажат, заминават

във кафето топло и уютно.

Запалили и трите по една цигара,

обсъждат клюките задружно.


Приятелки са те добри,

верни ще са си до гроб.

Споделят радост и тъги,

улесняват трудния живот.


Нека всеки им завижда,

нека зад гърба им да говорят.

Но те са неразделни - то се вижда.

И заедно срещу всеки ще се борят.

© Ралица Еленкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??