19.02.2012 г., 13:27 ч.

Светла песен 

  Поезия
621 0 7

Миг на порив и надежда,

хей, поспри! Къде се скиташ?

Време е от синя прежда

светли мисли да оплиташ!


Нависоко издигни ги,

разпилей ги в небесата!

В слънчев замък превърни ги,

в храм свещен на светлината.


И магията тогава

посади у всички люде -

на любов да са богати,

красотата да пребъде!


                           Bloom

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??