19 feb 2012, 13:27

Светла песен 

  Poesía
726 0 7

Миг на порив и надежда,

хей, поспри! Къде се скиташ?

Време е от синя прежда

светли мисли да оплиташ!


Нависоко издигни ги,

разпилей ги в небесата!

В слънчев замък превърни ги,

в храм свещен на светлината.


И магията тогава

посади у всички люде -

на любов да са богати,

красотата да пребъде!


                           Bloom

© Веси Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??