18.09.2017 г., 23:30 ч.

Светлик 

  Поезия
316 1 0

Животът стих е

изначален и светлик,
от БОГ разпален!

 

...........................................

 

животът стих е
изначален и от БОГ -
светлик разпален

 

...........................................

 

Стих е животът,
светлик изначален и
БОГОразпален!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??