Sep 18, 2017, 11:30 PM

Светлик 

  Poetry
271 1 0

Животът стих е

изначален и светлик,
от БОГ разпален!

 

...........................................

 

животът стих е
изначален и от БОГ -
светлик разпален

 

...........................................

 

Стих е животът,
светлик изначален и
БОГОразпален!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??