20.09.2010 г., 12:09 ч.

Светлина 

  Поезия » Любовна
738 0 0

Ти беше светлина...
Зарадва моята душа.
И беше светлина.
Иззад мрака ме изведе и показа ми света.

Ти беше Светлина.

Със усмивка топла сгря сърцето,
с надежда, крадешком, погледнах към небето.
Но загледана към небесата,
не видях тихото измъкване на Светлината...

© Галина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??