5.02.2011 г., 18:16 ч.

Светлина 

  Поезия
351 0 5

Не виждам сянката.
Навред е светлина.
Разпуква се цветът 
и капчици живот
отпивам с изгрева.
Раста от тишина,
ухае в мен домът
на близките,
а топлината
пише по стъклата
как от любов
променя се светът...
Живея в себе си
и утешавам тъмнината.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??