14.11.2019 г., 10:17 ч.

Светлина си 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих, Друга
617 0 5

Въжета и халки -

изкуство само...
Аз... ти-
желание непризнато...
Проникваш...
По- навътре...
Тялото няма значение...
Душите в сношение...
Искам ли?
По- силно е от мен...
Назови ме по име
и ще бъда твоята мръсница...
А утре ще бъде обикновен ден,
същият като вчера...
Вдъхновяваш ме...
Харесвам това...
Без думи говориш повече,

от колкото си мислиш,
че разбирам...
Страхът ти ухае на мен...
Тръгнах си, а исках
да остана безкрайно...
Телата ни- тайни!
Светлина си!
Останала повече от трайно!
Съвсем необичайно!


11. Ноември 2019г.

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??