28.08.2020 г., 10:46 ч.

светлина/сянка 

  Поезия
342 0 1

върху покривите на света
гори на слънчевата клада
ръцете му са светлина
къде ли сянката му пада?

 

със своята взидана сянка плати
майстора ризата бяла
със своята земна любов се прости
за нас вечността да издяла

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??