22.04.2009 г., 17:56 ч.

Светлината... 

  Поезия » Любовна
571 0 0

Светя ли?
Не знам...
душата ми
разкъсва се на две -
гори,
боли,
в терзания се вие...
Към светлината
вдигам пак очи,
а само мрака
срещам там
и... нищо -
просто тъмнина...
и пак е изпреварил светлината.
А душата ми жадува
поне една искра

от нея - светлината...

© Виолета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??