12.12.2008 г., 21:20 ч.

Светлината 

  Поезия » Друга
535 0 3

                Светлината

 

В тунела проблясна светлината -

очаквана, мечтана - ослепява.

Разкъсва с пръсти тъмнината...

Небето над мене засиява!

Спасена, задъхана душата,

невярваща в шанса втори...

Поема в ръцете си мечтата

с очакването да се претвори -

от сляпата изгнаница с надежда,

забравена в онзи мрак, застиваща -

в лъч синя светлина безбрежна,

за другиго в тъмното проблясваща.

 

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??