6.04.2006 г., 11:29 ч.

СВЕТЛИНИ РАЗНОЦВЕТНИ 

  Поезия
551 0 0

 

 

Светлини разноцветни

се родиха в нощта.

Дали отразяват изцяло света

или той е за нас само в сърцето,

като огледало на звездите в небето?

Нали всеки от нас винаги е готов

и се надява на взаимна любов.

Но има ли я в наш'та реалност

или е поетична баналност?

 

Светлини разноцветни

е родила нощта.

Какво бе направила

знае ли тя?

Всяка светлина

не е ли една надежда,

като звезда падаща ,

към която всеки поглежда?

 

Звезди разноцветни

се появиха в нощта.

И за любов с надежда

заляха на сърцата света.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??