13.04.2010 г., 10:26 ч.

Светло бъдеще е надеждата! 

  Поезия » Бели стихове
767 0 1

Вчера бях сърдита

на нещата от живота си...

Вчера бях убита

от мъката на дните си...

 

Но днес се събудих

с настроение на птица и

просто зарязвам лошото

и ставам като богиня...

 

Да това днес ме чака,

хубави моменти и атака

към по-добрия и нежен свят,

все едно съм бебче в креват...

 

Гледам позитивно на

нещата и се "рея", без да спра

и се губя в безкрайността,

като оставям всичко да се реди...

 

Да оставям да става,

каквото си желае то,

защото болката трябва да

изчезне, а на нейно място да

ПРИСТИГНЕ ДРУГАТА СТРАНА НА ЖИВОТА!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??