2.10.2011 г., 14:01 ч.

Светове 

  Поезия » Източни форми
439 0 2

Водни капки се сливат.

Разпадат се на молекули.

Различен воден свят.

 

              ***

Мечки се борят.

Стъпки в снега.

Локва вода с лице на жена.

 

            ***

Пеперуди летят - сини, сини.

Какавиди  умират.

Щурци свирят за това.

 

           ***

Листа оранжевожълти,

със  сини петна, разпокъсани

гният.

Слънчеви целувки спят върху тях.

 

          ***

Океан, събран в мида и пясък.

Земя - камък и скали.

Въздух - пеперуди.

 

        ***

Вековен дъб - столетник мъдрец.

До него дръвче - красиво дете.

Над тях хвърчила - свобода със  крила.

 

 

 

 

© Ваня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??