3.10.2009 г., 19:40 ч.

Светулки танцуват 

  Поезия » Любовна
591 0 18

Милиони истини
в очите ти изплуваха,
видях ги
и ми стана хубаво,
а в моите,
светулки затанцуваха...
остави ги,
нека да се налудуват!
Да ме радват,
в есента ми, късната,
да изтанцуват
танца си пореден,
като лист
от клона си откъснат
към земята,
с пирует последен.

 

 


музика

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??