5.02.2009 г., 14:41 ч.

Светулките в очите ти 

  Поезия » Любовна
683 0 1
Сякаш светулките в очите ти
са моята студена светлина,
която ме топли.

Сякаш щом чувствам сърцето
да бие лудо в прегръдките ти,
ми припомня,че съм още жива.

Стига подправки и набухватели,
не ми трябват излишни обещания,
а само истински мигове...

Не ми трябва романтика,
която след време се изхабява,
а само малко илюзия...

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В същност Идеми, идеята ми дойде в кухнята, явно си е проличало.
Предложения
: ??:??