5.05.2019 г., 20:50 ч.

Свикнеш ли 

  Поезия
288 0 0

Не свиквай с очите ми

Днес са сини и обичащи

Не свиквай с очите ми защото

Утре стават песакливи облаци

Не свиквай, защото ако свикнеш 

Вече няма да са весели

Не свиквай с очите ми, моля те

Търси ги все различни и виж.. колко са отнесени 

Виж как те търсят без да чакат

Защото нещата идват когато са повикани 

Не свиквай с очите ми

Ако искаш да те гледат

Защото и най-красивите очи

Превърнеш ли ги в рутина са скучни

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??