22.12.2011 г., 22:14 ч.

Свилени невести 

  Поезия » Друга
756 0 18

Притихнаха дървета и къщи под снега,

сгушиха се в бяла пелена.

Снежинките шептят,

като нежно бял пух летят.

 

Писма написани, сякаш раздробени,

връщат се при нас смирени.

Красиво осъществени

и в ангелчета снежни преродени.

 

Като невести, от мека свила сътворени,

пухчетата украсиха сивотата и с фенерени

телца заблестяха във нощта.

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??