13.01.2017 г., 20:05 ч.

Свински работи 

  Поезия » Хумористична
1062 0 3

В мен бушуват странни създания,

продавам месо и пиша поезия.

Редя памфлети за своите фенове,

те хапват луканка и слушат стихове.

"Ти пишеш почти като  Шилер...

Възторжено бърша тезгяха...

 

Душата ми – храм за изтънчени чувства...

 

Чудя се,

ако не продавам месо,

дали ще има изкуство?

 

 

© Недялка Арнаудова Всички права запазени

С одобрение на админ: И това стихче участвува в конкурса на фейсбук и Буквите "Вятърничави истории", ако Ви харесва, гласувайте моля!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поезията е странна мусака
    от чувства,страсти и злина.
    Не страдай от съмнения!
  • Хубаво написано и точно казано при нас ако няма кяр за какво ти е стихоплетство!Хареса ми възгледа ти поздрави!
  • Парадоксално,хареса ми!
Предложения
: ??:??