8.01.2019 г., 11:45 ч.

Свобода 

  Поезия » Философска
410 0 0

Свобода - Свобода -

обичам да плувам в твоите води... 

Самотен и Странен - Весел и Щастлив.

Струят мехурчета около мен и вихър от вълни прелита  

и в Бялата Дълбока Тишина - Едната Радост е Сама.

© Иван Мастагарков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??