Jan 8, 2019, 11:45 AM

Свобода 

  Poetry » Phylosophy
421 0 0

Свобода - Свобода -

обичам да плувам в твоите води... 

Самотен и Странен - Весел и Щастлив.

Струят мехурчета около мен и вихър от вълни прелита  

и в Бялата Дълбока Тишина - Едната Радост е Сама.

© Иван Мастагарков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??