13.03.2006 г., 10:25 ч.

Свобода 

  Поезия
854 1 9
               Свобода

Как ви изглежда кръвта върху устните,
на жадния,молещ за кръв?
Ами последният,не го ли чувствате,
как би убил да е пръв?

Може ли някой да спре свободата?
В затвор доживот да я спре?
Хайде,ела,отрежи ми косата!
Духът ми не ще да умре!

© Владислава Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??