12.04.2014 г., 23:34 ч.

Свобода 

  Поезия » Друга
415 0 0

Вериги призрачни оковават безжизнени

различните хора и ги правят невидими.

Възпрете се или детското у всеки ще умре.

Пълнете празното, мразещото си сърце,

бъдете на себе си най-вече верни,

чудете се на синьото небе,

чудете се, питайте, търсете

досущ като невинното дете,

на плачещия давайте утеха

и в тъмните недра ще съмне на мига,

щом звънне песента на любовта и на мира.

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??