Apr 12, 2014, 11:34 PM

Свобода 

  Poetry » Other
421 0 0

Вериги призрачни оковават безжизнени

различните хора и ги правят невидими.

Възпрете се или детското у всеки ще умре.

Пълнете празното, мразещото си сърце,

бъдете на себе си най-вече верни,

чудете се на синьото небе,

чудете се, питайте, търсете

досущ като невинното дете,

на плачещия давайте утеха

и в тъмните недра ще съмне на мига,

щом звънне песента на любовта и на мира.

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??