Днес Душата ми
стъпва по любовни облаци -
няма нужда от храна и вода,
няма Меджнун или Лейла...
Има само Космическа игра,
но мога със сигурност да твърдя,
че самотата постигна
това усещане за свобода!
25.12.2013 г.
© Есфир Асфар Всички права запазени
Поздрав!