8.11.2007 г., 15:47 ч.

Свободен като птица... 

  Поезия » Любовна
1068 0 3
Свободен като птица – красива, силна.
Лети той волно
из пространството около мен,
а само сянка пада
върху студената земя.
Виждам как лети,
искам да го достигна,
но съм прекалено слаба.
Той е като една мечта - невъзможна,
но прекрасна.
Истинска,
но непосилна за мен да я достигна.
Винаги ще се стремя към теб - моя сладка мечта.
Но дали е безсмислено това желание,
... както казват други...
... аз не знам...

Свободен като птица
продължава той по своя път...
Един ден ще се върне, знам...
На онова място:
където слънцето е вечно,
а усмивката му ще озарява моята изстрадала душа...

Свободен, като птица...

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??