23.07.2021 г., 0:27 ч.

Мечта 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Авторска песен, Свободен стих, Друга
426 0 0

Лети нагоре към небето,

обсипано с безброй звезди.

Крилата си открехвай, 

 птицата от теб вземи.

 

О, чакай, спри за миг! 

 

Огледай смело всички висини , 

 мечтата улови!

 

С очи над нея стой!

Лети и хребети планински 

също грабвай,

а душата твоя 

в езерата изкъпи. 

 

 

© Велла Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??