Jul 23, 2021, 12:27 AM

Мечта 

  Poetry » Landscape, Phylosophy, Authors song, Free verse, Other
431 0 0

Лети нагоре към небето,

обсипано с безброй звезди.

Крилата си открехвай, 

 птицата от теб вземи.

 

О, чакай, спри за миг! 

 

Огледай смело всички висини , 

 мечтата улови!

 

С очи над нея стой!

Лети и хребети планински 

също грабвай,

а душата твоя 

в езерата изкъпи. 

 

 

© Велла Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??