12.12.2008 г., 20:18 ч.

Свободен си 

  Поезия » Любовна
802 0 7

СВОБОДЕН СИ

Не искам от тебе да спреш...
Да, знам, че не можеш...Такъв си!
За моя нестихващ копнеж
у тебе вината не търся! 

Във вярност не си ми се клел.
Не си ми звездите предлагал.
Напротив - едничката цел
ти беше да бягаш веднага...

Не можеш ми изневери -
свободен си, както е редно!
Щастлив си така, и дори
не помниш сълзите последни. 

Но... можеш ли нощем да спиш,
в съня ти не идвам ли тайно?
На себе си как ще простиш,
че пак те обичам безкрайно?!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??