16.08.2017 г., 8:12 ч.

Свободни чадъри 

  Поезия
370 0 1

Водата се оттича към каналите

и влачи уличната мърсотия,

кални пръски летят към тротоарите,

разплиснати от бързащи коли...
 

Ожаднели клони свиват шепи,

отпиват съживителен коктейл,

вятърът им чупи пръстите,

със собствена игра се е заел...
 

Скършени чадъри пресичат улици,

изтръгнати от нечия ръка...

Обречени да са свободни пътници,

свободни, захвърлени в калта...

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??