22.12.2012 г., 20:10 ч.

Свободно ме обичай! 

  Поезия » Любовна
617 1 0

Пусни ме на свобода
да дишам, колкото мога;
да летя, както искам;
да разбирам, докъдето стигам;
да бъда изкушена, съблазнена, погубена,
гаснеща в изборите си.
Да ме боли и да настръхвам,
да се гневя и да се преродя.
По аромата да те открия пак,
по топлината ти да те позная,
по целувките ти отново да се влюбя.
Свободно ме обичай!

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??