8.03.2017 г., 15:58 ч.

Свободно падане 

  Поезия » Друга
264 0 0

Листо се отрони
от вековно дърво.
Кой го изгони,
или падна само?

Вятър го тласна,
а слана накърни,
в почва орана
забравен да спи.

От стеблото далеч
в полетен миг,
свободен е веч
с усмивка на лик.

Линията своя изтри
но мисълта си не скри.

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??