2.03.2012 г., 20:52 ч.

Свободолюбец (Защо живея тук) 

  Поезия » Гражданска
566 0 4

Живея тук. -
И не защото
просто съм... боклук...
И не защото толкова
обичам НС...Боб. И лук...
И не защото много
ми е хубаво. -
Да гледам тикви. И животни.
Сити банки. И разбойници.
Обезчестен народ.
Бездетни майки.
И мечти безплодни...
Не защото
толкова ми е добре...
И не защото
съм доволномутрест...
Живея тук, защото
просто съм Свободолюбец. -
Тук поне
човек свободно
може да умре...

Марин Тачков - Свободолюбец
27 февруари - 2 март 2012 г.

 

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??