13.09.2007 г., 9:00 ч.

Свръхчувствителност 

  Поезия
585 0 3
 

28. 05. 1995 г.



ОТДАЙ СЕ!!!

Бавно дланите ми търсят

реакция на младото ти тяло,

която да разкъса хоризонта

и да те потопи в небитието.

Аз просто ще те любя на посоки

до престъпление, до безсъзнание...

Ще те докосвам там, където

ще те е срам дори да си помислиш,

защото аз съм злият гений

на тялото и твоите желания.

Ще пусна твойта арестувана фантазия,

ще нарушавам всички правила

и ще те потопя във необятното,

където всичко е единствено любов.

Ще те целувам чак до мозъка на костите

и ще препускаме до безсъзнание,

като възбудени от вятъра коне

в най-чувствената, ароматна лятна нощ.

И ще усещаме дъжда върху телата си,

а той ще гали с хладната си влажност

горещата ни плът, опиянена

от шеметния бяг на сетивата

в опънатите нервни окончания

на нетърпимата ни свръхчувствителност...

Ще те разкъсам със стръвта на хищник

и ще се любя поотделно, бавно, дълго

със всяка част от младото ти тяло.

И то ще ми благодари

с най-съкровените си дарове, които

ще бъдат само и единствено за мен...

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??