7.05.2006 г., 1:51 ч.

свят  

  Поезия
800 0 0

Небе, обсипано с звезди...

нощ на безкрайни самоти...

вечер на разплакани очи...

денят, изпълнен с малко радости...

сърце, умиращо от болки...

душа с безброй тъги...

хора, повтарящи лъжи...

очи, постоянно казващи ,,Плачи''...

свят на мечти...

Това е моят свят, светът

на тъгите...светът, в който

ти съществуваш само в мечтите!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??