May 7, 2006, 1:51 AM

свят  

  Poetry
810 0 0

Небе, обсипано с звезди...

нощ на безкрайни самоти...

вечер на разплакани очи...

денят, изпълнен с малко радости...

сърце, умиращо от болки...

душа с безброй тъги...

хора, повтарящи лъжи...

очи, постоянно казващи ,,Плачи''...

свят на мечти...

Това е моят свят, светът

на тъгите...светът, в който

ти съществуваш само в мечтите!

© ДаяНчеТооо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??